ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ DRESSING

Κάνω συνέχεα μια σαλτσούλα, η οποία ταιριάζει απολυτά με

ψαρί, βραστά λαχανικά και χόρτα, όσπρια, σαλάτες.

Δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο, αν τη δοκιμάσετε όμως,

θα την φτιάχνετε συνέχεα όπως έκανα εγώ.

Βάζω σε ένα δοχείο σκόρδο, φρέσκο στημένο λεμόνι,

 θαλασσινό αλάτι και έξτρα παρθένο ελαιόλαδο.

Χτυπώ με το μίξερ ράβδος και περιχύνω τις σαλάτες μου

και όλα τα φαγητά που ταιριάζει.

Το σκόρδο είναι φυσικό αντιβιοτικό,

 έχει αντιβακτηριακές και

αντιμυκητικές ιδιότητες.